Kapitalmarknadsdag

22 mars 2022

IRLAB (Nasdaq Stockholm: IRLAB A) har nöjet att bjuda in analytiker, investerare och finansiell media till IRLAB:s kapitalmarknadsdag den 22 mars 2022.

Kapitalmarknadsdagen kommer att hållas klockan 12.15 den 22 mars 2022 på Helio G30, Grev Turegatan 30 i Stockholm.

Eventet inleds med stående lunch och beräknas sluta klockan 15.15. Presentationer kommer hållas kl. 13.00-15.30.

Programmet ska ge en uppdatering om IRLAB:s långsiktiga strategi och en extern syn på IRLAB:s projekt och läkemedelskandidater. Presentationer kommer att hållas av Nicholas Waters, CEO, Joakim Tedroff, CMO, samt representanter för Ipsens ledning och key opinion leaders (KOLs) från både USA och Europa. Representanter från IRLAB:s ledning kommer att finnas tillgängliga för diskussioner.

Kapitalmarknadsdagen kommer att sändas live på IRLAB:s webbplats och en inspelning kommer att finnas tillgänglig i efterhand. En detaljerad agenda för kapitalmarknadsdagen kommer att publiceras i god tid före den 22 mars.

Delta på plats eller online 

Det kommer vara möjligt att delta i kapitalmarknadsdagen på plats eller digitalt. De som deltar digitalt kommer kunna skicka in sina frågor online.

För att delta i kapitalmarknadsdagen, på plats eller digitalt, vänligen registrera dig genom att fylla i formuläret på https://financialhearings.com/event/43956/register/live_event